Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

From past to present and on to the future: Rubinetterie Treemme

De oprichting van Treemme Rubinetterie dateert uit 1968 en vindt haar roots in plaatsje Asciano welke is gelegen in de provincie Siena (Toscane). Oorspronkelijk was de naam van oprichting Rubinetterie Toscane 3M. 3M verwees hiermee naar de drie oprichters omdat al hun achternamen met de letter "M" begon: Renato Michelangioli, Armando Medina en Guido Mencarelli.

Treemme kranen begon haar bedrijf als een werkplaats waarin alle facetten van het maken van Treemme kranen onder één dak tot stand kwam, dus van ontwerp, productie en logistiek en hierdoor evolueerde het bedrijf snel tot wat het nu is, een gelikte organisatie van begin tot het einde. Dit is dan ook meteen wat klanten in Treemme kranen zo kan waarderen gewoon omdat alles klopt waarbij natuurlijk design het meest opvallend in het geheel is.

In Italië verwierf Treemme al snel een goede naam maar de vraag vanuit het buitenland nam ook sterk toe waardoor er in 1989 werd besloten om de naam Rubinetterie Toscane 3M te veranderen naar Rubinetterie 3M. Ook deze laatste werd toch weer snel aangepast naar Treemme Rubinetterie en dit is zo tot op de dag van vandaag zo gebleven.

Nog steeds na 50 jaar weet Treemme Rubinetterie collecties te ontwerpen die zowel traditioneel als innovatief zijn (bijvoorbeeld de Treemme 5mm serie) en waar Treemme Rubinetterie trouw blijft aan kernwaarden zoals: hoge kwaliteit, hoogstaand service niveau en de toegevoegde waarde van "Made in Italy".

Als geen ander weet Treemme Rubinetterie zich te onderscheiden en zorgt hierdoor dat Treemme kranen geen eenheidsworst kranen worden maar toch met een betaalbare prijs en de beste kwaliteit mogelijk met een onderscheidend design. Hiermee is niet gezegd dat Treemme Rubinetterie kranen geen oog heeft voor haar traditionele en klassieke lijnen.

Hoe weet je nu wanneer je als industrieel op de goede weg zit met de visie die je voor ogen hebt? Hier hoeft Treemme Rubinetterie zich geen zorgen over te maken als je kijkt hoeveel awards zij al op hun naam hebben kunnen schrijven:
 
  • Design Plus 2007 voor de Blok-serie ontworpen door Giancarlo Vegni
  • Design Plus 2011 voor de Philo-serie ontworpen door Gianluca en Phil Cubo
  • Design Plus 2011 voor de Light-serie ontworpen door Danilo Fedeli
  • Design Plus 2013 voor de 5mm-serie ontworpen door Ocostudio e ing. Castagnoli
  • Gran Design 2014 voor de 5mm-serie
  • German Design award 2014 voor de 5mm-serie
  • Red Dot Design award 2014 voor de 5mm-serie
  • Adi Design Index award 2014 voor de 5mm-serie
  • Adi Design Index award 2014 voor de 22mm-serie ontworpen door Ocostudio e ing. Castagnoli

Designed and produced in Italy and awarded all over the world!

De ruwe materialen die Rubinetterie Treemme voor haar kranen gebruikt zijn ruwe materialen, afkomstig uit Italië zelf. Vanaf de start van Rubinetterie Treemme heeft Rubinetterie Treemme samengewerkt met de beste designers, meestal Italianen, waardoor er vele awards zijn binnengesleept. Vergeet hierbij ook niet dat design in het bloed van de Italianen zit, sterker nog zij hebben van oorsprong "design" uitgevonden.

Rubinetterie Treemme staat garant voor de kwaliteit van haar producten doordat elk component dat zij gebruiken streng wordt geselecteerd op kwaliteit en als voorwaarde heeft dat het component uit Italië komt zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat het een echt Italiaans product is en blijft. Dit vertaalt zich naar een garantietermijn van maar liefst 15 jaar.

Treemme kranen zijn exclusief verkrijgbaar bij Sanispecials.nl!
Meld je aan