Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Lichaamdrogers

Afdrogen zonder handdoek met Aquabreeze

Overgewaaid vanuit Spanje, is de Aquabreeze nu ook in Nederland verkrijgbaar! In Spanje is water schaars en dit was de aanleiding om de Aquabreeze te ontwerpen: waterbesparing omdat je geen of minder handdoeken hoeft te wassen. Dit is waterbesparend en duurzaam. NIet alleen duuraam voor de portemenee maar ook voor je huid: door te af te drogen met behulp van lucht wordt de opperhuid niet beschadigd. Hierdoor voelt je huid na het droogblazen superzacht!

Ontspanning

Daarnaast biedt de Aquabreeze complete ontspanning. Stel je eens voor dat je op vakantie uit de zee of het zwembad loopt en een heerlijke warme bries je lichaam droog blaast. Dit ontspannen gevoel creeer je wanneer je de Aquabreeze laat blazen: er moet even helemaal niets.

Veilig

Naast ontspanning is de Aquabreeze zowel gemakkelijk als veilig. Helaas komt het voor dat de ouderen onder ons vallen in de badkamer. Een oorzaak hiervan is bijvoorbeeld onbalans tijdens het afdrogen. Doordat je alleen maar voor de Aquabreeze hoeft te gaan staan en niets hoeft te doen kun je ook niet in onbalans raken. Ook de plekken waar je met de handdoek moeilijk bij kunt zonder in onbalans te raken, worden keurig gedroogd.

Specifieke kenmerken

  • De nieuwe manier van afdrogen
  • Volledig installeerbaar in de badkamer
  • Besparing op wasgoed en waterverbruik
  • Instelbare warmte en luchtsterkte
  • Je wordt echt helemaal drooggeblazen
  • Volledige zelfstandigheid door bewegingssensor
Meld je aan