Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Daalderop Close-in More

Met het Daalderop Close-in More kokendwaterpakket heb je alle denkbare opties in één! Wachten op warm of kokend water zijn zaken die vanaf nu tot het verleden behoren! Dat je scheelt tijd en geld, werkt energiebesparend en is wel zo comfortabel. Bovendien tap je direct koud, warm, kokend én gezuiverd water uit de 4-in-1-kraan. Je maakt in een handomdraai een kop thee, pasta of soep. Zo haal je méér uit één kraan!

Het assortiment bestaat uit twee pakketten: de Daalderop Close-in More rvs 4in1 Square en de Daalderop Close-in More Chrome 4in1 Round. Naast de kraan en de boiler bevat het pakket een EasyBox voor meer installatiegemak.

De Daalderop 10 liter kokendwaterboiler kan in het keukenkastje onder het tappunt geplaatst worden en zorgt voor direct kokend, warm of gefilterd water. 7,5 liter kokend water van 100 °C, 20 liter warm water van 55 °C en 30 liter warm water van 40 °C. De boiler wordt gekenmerkt door een hoog comfort en laag verbruik en werkt water- en energiebesparend.

De Daalderop kranen zijn elektrisch en uitgerust met touch-bediening en led-indicatie. De bediening is voorzien van een kindveilige druk- en draaibeveiliging met elektronische terugslag. De automatische regeling zorgt ervoor dat de kokendwaterstraal direct stopt wanneer de knop wordt losgelaten. Ook is de kraanuitloop zo ontworpen dat de buitenkant niet te heet wordt.

Meld je aan