Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Quooker Flex

De FLEX is de nieuwste innovatie van Quooker. Een kokendwaterkraan, voorzien van een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Met de kokendwaterkraan van Quooker is voor veel mensen een droom uitgekomen. De Quooker Flex is het vervolg op deze droom. Behalve dat de kraan een handige en tegelijk duurzame toepassing is, brengt deze innovatie ook meer bereik in de keuken. Dit vanwege de extra functionaliteit: een soepele uittrekslang. Verder beschikt de Quooker Flex uiteraard over het frisse design waar dit elegante Nederlandse product bekend om staat. De consument heeft keuze uit een ronde uitloop in twee finishes, waarbij de opties roestvrij staal en chroom zijn. De uittrekslang maakt het makkelijker om in een wijder bereik in de keuken water beschikbaar te hebben. De standaard functionaliteit is simpel: gewoon een draai aan de (kind)veilige knop en het kokende water stroomt op een veilige manier in de pan. Fijn als je snel koffie wilt hebben. De mogelijkheden zijn legio. Zodra je de uittrekslang gebruikt kan er nooit kokend water uit komen, zodat er geen risico op verbranding is. 

Quooker Flex nieuwe uitvinding

De 100% Nederlandse uitvinding dient het gemak en is bovendien energiezuinig, waardoor het mes aan twee kanten snijdt. De Quooker Flex is een innovatie in een lange rij van uitvindingen die Quooker over de laatste decennia heeft gedaan. Het reservoir van de Quooker Flex kraan is handig weg te werken in het kastje onder het aanrecht. Het gebruik van een Quooker kost maar 5 eurocent per dag en voor dat kleine bedrag is kokend water altijd stand-by voor direct gebruik. Dit dankt de Quooker kraan aan de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie.

Quooker Flex kopen? Dat doe je bij Sanispecials

Bij Sanispecials.nl vind je echt alles voor bijvoorbeeld in de keuken. De Quooker Flex kraan is slechts een van de voorbeelden om de keuken te verrijken. Wij hebben met 300.000 producten voor keuken, badkamer en toilet waarvan er 100.000 direct uit voorraad leverbaar zijn. Klanten waarderen onze service gemiddeld met een score van 9.2 (ruim 3000 recensies). Wie vandaag voor 17.30 uur een bestelling plaatst, heeft deze morgen in huis. Vanaf € 50,- gratis bezorging. Vragen? Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook via WhatsApp, op 06-57575726.

De optimale nieuwe uitvinding

Met de kokendwaterkraan van Quooker is voor veel mensen een droom uitgekomen. De Quooker Flex is het vervolg op deze droom. Behalve dat de kraan een handige en tegelijk duurzame toepassing is, brengt deze innovatie ook meer bereik in de keuken. Dit vanwege de extra functionaliteit: een soepele uittrekslang. Verder beschikt de Quooker Flex uiteraard over het frisse design waar dit elegante Nederlandse product bekend om staat. De consument heeft keuze uit een ronde uitloop in twee finishes, waarbij de opties roestvrij staal en chroom zijn. De uittrekslang maakt het makkelijker om in een wijder bereik in de keuken water beschikbaar te hebben. De standaard functionaliteit is simpel: gewoon een draai aan de (kind)veilige knop en het kokende water stroomt op een veilige manier in de pan. Fijn als je snel koffie wilt hebben. De mogelijkheden zijn legio. Zodra je de uittrekslang gebruikt kan er nooit kokend water uit komen, zodat er geen risico op verbranding is. 

Meld je aan