Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Quooker Fusion

De Quooker Fusion is een kokendwaterkraan én mengkraan die zijn gecombineerd in de Fusion. De Fusion is uitgevoerd met een extra kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop die oplicht bij het tappen van kokend water of bij het opwarmen van het reservoir.

Met een Quooker Fusion kraan bent u voortaan niet alleen voorzien  warm en koud water, maar ook kokend water komt voortaan uit dezelfde kraan met deze kokendwaterkraan. Zo hoeft u geen waterkoker meer te gebruiken die veel water en energie kost. Met de Quooker Fusion wordt het makkelijk om snel pasta te koken, groenten te blancheren of te genieten van een heerlijke kop thee. Deze kokendwaterkraan van Quooker biedt al het gemak.

Kies je subcategorie


De voordelen van een Quooker Fusion

Bent u op zoek naar de enige echte Quooker Fusion kraan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uit onze eigen voorraad, hierdoor is de Quooker Fusion altijd binnen enkele dagen bij u in huis. U kunt zelfs uw eigen afleverdatum kiezen, zodat de Quooker Fusion op een optimaal moment wordt afgeleverd.

De Quooker Fusion is een erg handige kraan voor in uw keuken. Met deze kraan heeft u geen andere kraan meer nodig, want deze kraan geeft warm, koud en kokend water. Ideaal als u snel een kop thee, koffie of soep wilt maken. De kokend water kraan is voorzien van een speciaal slot waardoor kinderen hun handen niet aan het kokend water kunnen verbranden. De Fusion is verkrijgbaar als combi, combi plus en PRO3-VAQ uitvoering. Daarvoor klikt u door naar de bovenstaande drie categorieen. Daarnaast is de kraan verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo is er een ronde en een gehoekte uitvoering. Zo kunt u zelf kiezen welke uitvoering het beste bij uw keuken past.

Een Quooker Fusion heeft verschillende voordelen ten opzichte van een gewone kraan of een andere kokend water kraan:

  • Koud, warm en komend water uit één kraan
  • De nieuwste innovatieve techniek van Quooker
  • Extra veilig dankzij de dubbel-druk-draai bediening
  • Bespaart je ruimte op het aanrecht
  • Van het enige echte merk en van Nederlandse kwaliteit
  • Een strak en modern Quooker Nordic design

In de onderstaande video ziet u hoe een Quooker Fusion gebruikt kan worden.

Quooker Fusion helpt je tijdwinst boeken

Niets is zo kostbaar als tijd. Nooit hebben we er genoeg van en alles wat helpt voorkomen dat je tijd verspilt, is meegenomen. De Quooker Fusion is een oplossingen voor mensen die niet willen wachten op hun essentiële behoeften: water, of het nu koud, warm of kokend is. Bovendien is de Quooker Fusion ultiem veilig met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop. De mengkraan en de kokend-water-kraan zijn in de Quooker Fusion verenigd in één elegant design. Een aanwinst voor elk gemak in het huishouden.

Fusion kokend water kraan: elegant en snel

De Quooker Fusion is beschikbaar in een rechte of een ronde uitloop, zodat de keuken elegant is in te richten naar je eigen smaak. Ook belangrijk is dat de Quooker Fusion uitermate veilig te hanteren is. Mocht je ervoor vrezen dat de kinderen de handen branden aan kokend heet water, dan neemt Quooker deze zorg weg met het ontwerp van de kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop die oplicht bij het tappen van extreem heet water maar ook bij het opwarmen van het water in het reservoir. De producent gelooft zeer sterk in de kwaliteit en de succesvolle toepassing van dit product voor in de keuken, en aarzelt daarom niet om tot wel twee jaar garantie te bieden op de aanschaf van de kraan.

Quooker Fusion kraan kopen bij Sanispecials

Bij Sanispecials.nl vind je alles voor in de keuken, ook de luxe keuken waarin een Quooker Fusion niet mag ontbreken. Wij hebben verder met 300.000 producten een enorm assortiment voor de keuken, badkamer en het toilet. Daarvan zijn 100.000 producten direct leverbaar. Sanispecials.nl verstrekt aan consumenten, ZZP’ers, installateurs en grootverbruikers. Klanten waarderen onze service met een gemiddelde score van 9.4 (bijna 3000 recensies). Bestel vandaag voor 17.30 uur, dan heb je de bestelling morgen in huis. Vanaf € 50,- gratis bezorging. Vragen? Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook via WhatsApp, op 06-57575726.
Meld je aan